امروزه یکی ازمسایلی که افراد به زیبایی و سلامت آن اهمیت زیادی می دهند مو است زیرا موهای زیبا و سالم،نقشی اساسی در زیبایی و اعتماد به نفس افراد دارند.اما عوامل مختلفی مانند تغییر شیوه ی زندگی ، عدم مصرف پروتئین ، رنگ کردن ، استفاده از ابزارهای حرارتی وآلودگی هوا میتوانند به موها آسیب برسانند و سبب خشکی، وزی، شکنندگی و ریزش مو شوند. درمانهای پروتئینی یک روش موثر برای ترمیم موهای آسیبدیده و بازگرداندن سلامت و شادابی به موها است.
پروتئین تراپی مو چیست؟
پروتئین عنصر اصلی ساختار مو است. پروتئین تراپی با جایگزینی پروتئینهای از دست رفته، موهای ضعیف و آسیبدیده را تقویت و ترمیم میکند و باعث تقویت تارهای مو میشود . در این روش، پروتئینهای ضروری به ساقه مو تزریق میشوند تا استحکام، انعطافپذیری و سلامت مو را به ارمغان بیاورند.تکنیک پروتئین تراپی مو یک روش درمانی برای احیای موهای آسیب دیده، خشک و وز است که با استفاده از محصولات طبیعی و شیمیایی انجام میشود .
جهت مشاوره و رزرو پروتئین تراپی مو می توانید با ما تماس بگیرید 09121036269
چه کسانی می توانند پروتئین تراپی مو انجام دهند ؟
علائم و نشانههای زیر نشان میدهند که موهای شما به پروتئین تراپی نیاز دارند:
- وز و خشک شدن موها
- شکستگی و ریزش موها
- ریزش موها
- عدم حالتپذیری موها
- نازک شدن موها
- آسیبدیدگی مو در اثر رنگ کردن یا استفاده از ابزارهای حرارتی
پروتئین تراپی مو چگونه انجام میشود؟
روش های زیادی برای پروتئین درمانی مو وجود دارد که هم در خانه و هم در سالن های زیبایی انجام می شود. در این میان، سه روش محبوب تر هستند و بیشتر برای پروتئین درمانی استفاده می شوند که عبارتند از:
روش مرطوبکننده
این روش پروتئین درمانی برای افرادی که موهای خشک و آسیب دیده دارند بسیار مناسب است. به عنوان مثال، افرادی که همیشه موهای خود را رنگ می کنند یا در معرض عوامل محیطی مضر مانند نور خورشید هستند که موها را کم آب می کند.
روش ترمیمکننده
این روش پروتئین درمانی برای افرادی که موهای آسیب دیده دارند نیز مناسب است. با این تفاوت که با این روش، مرطوب کردن مو هدف اصلی نیست، بلکه مواد مغذی لازم برای مو را نیز تامین می کند. این روش درمانی برای موهای آسیب دیده مناسب است.
روشهای خانگی
اگر سوالی در مورد روش تهیه پروتئین خانگی برای مو دارید، باید به سراغ مواد طبیعی و مقرون به صرفه ای بروید که از آنها می توانید ماسک پروتئینی برای ترمیم مو درست کنید. موادی مانند روغن نارگیل، تخم مرغ و آووکادو طرفداران بیشتری در میان آنها دارند. شامپوها و ماسک های پروتئینی نیز وجود دارند که برای مصارف خانگی ساخته شده اند.
انواع پروتئین درمانی مو:
پروتئین تراپی مو در دو نوع کلی انجام میشود:
- پروتئین تراپی مو در منزل: این روش با استفاده از ماسکهای موی حاوی پروتئین مانند تخم مرغ، ماست، آووکادو و ژلاتین انجام میشود.
- پروتئین تراپی مو در سالنهای زیبایی: در این روش، از مواد پروتئینی قویتر مانند کراتین، کلاژن و ابریشم استفاده میشود.
با مراجعه به سالن زیبایی دلانو و استفاده از خدمات پروتئین تراپی مو میتوانید موهای خود را ویتامینه کنید واز نتیجه ی آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید :انواع خدمات کوتاهی مو [حرفه ای و ژورنالی] سالن زیبایی دلانو
مراحل پروتئین تراپی مو در سالن:
مراحل انجام پروتئین تراپی مو در سالنهای زیبایی به شرح زیر است:
- شستشوی مو با شامپوی مخصوص
- خشک کردن مو با حوله
- اعمال مواد پروتئینی به مو
- پوشاندن مو با کلاه پلاستیکی
- استفاده از دستگاه بخار یا حرارت برای جذب بهتر مواد پروتئینی
- آبکشی مو
- براشینگ و سشوار کشیدن مو
فواید پروتئین تراپی مو:
روش پروتئین تراپی با تزریق پروتئین به ساقه مو، فواید متعددی برای موهای شما به وجود میآورد:
سالن زیبایی دلانو با کادری مجرب و حرفه ای،روش پروتئین تراپی با تزریق پروتئین به ساقه مو را با بهترین کیفیت ارائه می دهد
- پروتئین تراپی با جایگزین کردن پروتئین های از دست رفته باعث قویتر شدن موها میشود .
- این شیوه با پر کردن منافذ کوتیکول مو، سطح مو را صاف و یکدست میکند.
- پروتئین تراپی با تقویت موها باعث آبرسانی آنها میشود و باعث بهبود شکستگی و مو خوره ی موها میشود .
- پروتئین تراپی با صاف کردن سطح مو، حالتپذیری آن را افزایش میدهد.
- این روش با ضخیمتر کردن تارهای مو، حجم مو را افزایش میدهد.
- پروتئین تراپی یک لایه محافظ روی مو ایجاد میکند که از آن در برابر حرارت سشوار، اتو مو و سایر ابزارهای حالتدهنده محافظت میکند.
مدت زمان انجام پروتئین تراپی
پروتئین تراپی مو چند ساعت طول میکشد ؟پروتئین تراپی معمولاً یک تا دو ساعت طول می کشد که بستگی به نوع پروتئین تراپی و طول و ضخامت موهایتان دارد .
پروتئین تراپی چقدر دوام می آورد؟
پروتئین تراپی معمولاً هر چهار تا شش هفته یکبار باید انجام شود . با این حال، بسته به اینکه چقدر مکرر موهای خود را می شویید و از چه محصولاتی استفاده می کنید، ممکن است بیشتر یا کمتر دوام بیاورد.
بیشتر بخوانید: احیای مو چیست | معرفی 8 روش و نکات کلیدی که باید بدانید!
مراقبت از مو بعد از پروتئین تراپی
پس از پروتئین تراپی، مهم است که از موهای خود مراقبت کنید تا از اثرات آن محافظت کنید. در اینجا به چند نکته اشاره کرده ایم :
- استفاده از شامپو و نرمکننده ملایم
- از بستن مو خودداری کنید
- از قرار دادن بیش از حد موها در معرض آب خودداری کنید
- عدم استفاده از سشوار، اتو مو و بابلیس
- استفاده از ماسک موی تقویتی به طور منظم
عوارض پروتئین تراپی مو:
پروتئین تراپی مو مانند هر روش درمانی دیگری، عوارض جانبی احتمالی نیز دارد که اغلب به استفاده بیش از حد این روش مربوط میشود . در اینجا به برخی از عوارض جانبی احتمالی پروتئین تراپی مو و توضیحات مربوط به آنها اشاره میکنیم:
- خشکی مو:پروتئین اضافی میتواند رطوبت مو را جذب کند و باعث خشکی و شکنندگی آن شود. در ضمن در این روش برای جذب عمیق تر مواد از وسایل حرارتی استفاده میشود که استفاده مکرر از دمای بالای سشوار یا اتو مو باعث از بین رفتن رطوبت ساقه مو و خشک و شکننده شدن آن میشود . استفاده از مرطوبکنندههای قوی بعد از پروتئین تراپی و همچنین ماسکهای موی آبرسان میتواند به رفع خشکی مو کمک کند.
- ایجاد حساسیت: یکی از شایع ترین عوارض پروتئین تراپی مو حساسیت های پوستی و آلرژی های تنفسی است . اگر سابقه حساسیت پوستی دارید، قبل از انجام پروتئین تراپی تست حساسیت انجام دهید و پروتئین تراپی را در فضای آزاد یا سالنی با تهویه ی مناسب انجام دهید . برای کاهش احتمال بروز عوارض جانبی، پروتئین تراپی را فقط در سالنهای معتبر و توسط متخصصان انجام دهید. اگر به دنبال یک سالن معتبر برای انجام پروتئین تراپی مو هستید ، سالن زیبایی دلانو با سالها تجربه در زمینه تقویت ، ترمیم وزیبایی مو ، بهترین گزینه برای شما است. برای رزرو وقت پروتئین تراپی مو در سالن زیبایی دلانو، لطفاً با ما تماس بگیرید یا به وب سایت ما مراجعه کنید.
انجام کلیه خدمات زیبایی توسط تیم مجرب سالن زیبایی دلانو با جدیدترین متد های روز دنیا و با استفاده از بهترین مواد. Delanobeauty.salon
جهت کسب اطلاعات بیشتر و رزرو وقت 09121036269 تماس بگیرید.
آدرس :تهران ،شهر زیبا ، بلوار تعاون / بلوار لاله / خیابان عدالت / کوی یکم غربی / کوی احسانی / پلاک 4
آموزش پروتئین تراپی در خانه با مواد پروتئین تراپی
- مواد پروتئین تراپی را از یک فروشگاه معتبر تهیه کنید.
- ابتدا موها را بشویید تا فنس موهای کاملا از هم باز شود و پروتئین بهتر جذب گردد.
- به وسیله حوله و سشوار موها را ۸۰ تا ۹۰ درصد خشک کنید.
- موها را به ۶ دسته مختلف دسته بندی کنید.
- مواد پروتئین تراپی را از یک تا ۲ سانت مانده به ریشه تا انتهای تارهای مو بزنید.
- بسته به مقدار آسیب دیدگی موها حدودا ۱ ساعت باید اجازه دهید مواد روی مو باقی بماند.
- بعد از این زمان، ۵۰ درصد مواد باید با اسپری آب پاش و شانه باریک از موها خارج شود.
- به وسیله برس و سشوار باید روی موها براشینگ انجام گیرد.
- در مرحله بعد باید اتوکشی کنید و هر بار حجم نازکی از موها را لای اتو قرار دهید.
- به اتوکشی ادامه دهید تا موها از مواد تخلیه شوند.
- در پایان موها را به وسیله آبپاش نمدار کرده، ماسک تثبیت کننده بزنید و حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید.
- با آب موها را شسته و بعد سشوار بکشید.
پروتئین تراپی در خانه به شکل بالا به راحتی مقدور است. البته بهتر است یک شخص دیگر مراحل بالا را برای شما انجام دهد چون برای خودتان سخت خواهد بود.
عوامل موثر بر ماندگاری پروتئینه مو
نوع روش پروتئین تراپی | درمانهای پروتئینی مختلف، طول عمر متفاوتی دارند. برخی از درمانها، مانند ماسکهای پروتئینه عمیق، ممکن است اثر کوتاه مدتی داشته باشند و نیاز باشد به طور مکرر از آنها استفاده کنید. این در حالی است که درمانهای حرفهای در سالن، میتوانند حتی تا 6 ماه ماندگاری داشته باشند. |
وضعیت سلامت مو | وضعیت سلامت موهای شما پیش از پروتئین تراپی، در ماندگاری اثر آن نقش دارد. اگر موهای شما قبل از درمان به شدت آسیبدیده یا متخلخل باشد، ممکن است پروتئینها را سریعتر جذب کند و در عین حال، اثرات آن سریعتر از بین برود. |
روتین مراقبت از مو | پیروی از روتین مراقبت از موی پروتئینه شده باعث میشود مدت بیشتری از نرمی و لطافت موهای خود لذت ببرید. استفاده از محصولات مراقبت از موی ملایم و فاقد سولفات، به حداقل رساندن استفاده از حالت دهندههای حرارتی و محافظت از موها در برابر عوامل آسیبزای محیطی، همگی به حفظ نتایج درمان کمک میکنند. |
تعداد دفعات درمان | برخی افراد برای اینکه موهای خود را دائماً در شرایط ایدهآل نگه دارند، درمانهای پروتئینی معمولی یا خانگی را انتخاب میکنند. اگر تحت درمانهای منظم قرار بگیرید، مزایای آن در مقایسه با یک بار مصرف بیشتر خواهد بود. |
میزان رشد موها | در عین حال که موهای شما رشد میکنند، اثرات پروتئین در ریشهها و انتهای آن به تدریج کمرنگتر میشود. کوتاه کردن منظم موهایتان میتواند به حفظ نتایج درمان موهای آسیبدیده یا درمان نشده کمک کند. |
کلام آخر
پروتئین تراپی مو، درمانی طلایی برای موهای آسیب دیده می باشد .در این مطلب به بررسی پروتئین تراپی مو و فواید و عوارض آن پرداختیم. پروتئین تراپی یک روش درمانی است که با استفاده از پروتئینهای مختلف، موهای آسیب دیده را بازسازی و تقویت میکند. این روش درمانی مزایای بسیاری از جمله: افزایش استحکام و مقاومت مو، کاهش موخوره و وز مو و ایجاد حالت پذیری بهتر مو را دارد .
پروتئین تراپی را میتوان به دو صورت در منزل و در سالنهای زیبایی انجام داد. انجام این روش درمانی در منزل ساده است و با استفاده از محصولات پروتئینی موجود در بازار قابل انجام است. اما برای انجام این روش درمانی درسالن زیبایی، بهتر است از یک متخصص باتجربه کمک بگیرید.اگر موهای شما آسیب دیده است و به دنبال تغییر ظاهر خود هستید، پروتئین تراپی مو می تواند یک گزینه عالی برای شما باشد. سالن زیبایی دلانو ، می تواند به شما کمک کند تا سلامتی و ظاهری زیبا را به موهای خود به ارمغان آورید.
سوالات متداول:
1-پروتئین تراپی مو تا چند وقت ماندگاری دارد؟
به طور کلی میتوان گفت که درمانهای پروتئینی برای مو ۳ تا ۶ ماه دوام دارد. البته گفته میشود بهتر است هر ۴ تا ۸ هفته یکبار پروتئین درمانی مو را تکرار کنید تا اثر خود را از دست ندهد.
2-پروتئین تراپی یا کراتینه مو؛ کدامیک بهتر است؟
پروتئین تراپی بیشتر جنبه مراقبتی از موها دارد؛ در حالی که کراتینه کردن بیشتر از لحاظ زیبایی مورد توجه است. به اصطلاح با کراتینه، موها را لخت شلاقی میکنند و آثاری از فری و وزی دیگر دیده نمیشود.
3-پروتئین تراپی مو برای چه افرادی ضروری است؟
درمانهای پروتئینی برای انواع مختلف مو بیخطر هستند. اما به طور کلی افرادی که موهای خشک، آسیب دیده، رنگ شده و شکننده دارند بیش از بقیه از پروتئینتراپی سود خواهند برد.
[…] بیشتر بخوانید:پروتئین تراپی مو چیست؟ و چگونه انجام می شود؟ […]
[…] پروتئین تراپی مو ، یک روش مراقبت و بهبود موها است که در سالنهای زیبایی انجام میشود. این فرآیند شامل اعمال پروتئینهای هیدرولیز شده به موها میشود، که بهبود الاستیسیته و سلامت موها را تضمین میکند. […]