از ما بپرسید
فرم تماس سریعآیا شما سوالی دارید؟
برای تماس با ما راحت باشیدسوالات متداول
سوالات پرتکرار مشتریانطبق آمارهای رسمی، کشورهای ترکیه، چین، آمریکا و ایران ازجمله بزرگترین کشورهای صادرکننده کالا و خدمات به عراق هستند.
تعرفهی صادرات از ایران به عراق برحسب نوع کالا و محصول متفاوت خواهد بود؛ اما به طور معمول ۱۰ تا ۳۰ درصد ارزش کالاهای صادراتی خواهد بود.
ذرت، بادمجان، گوجهفرنگی، کلم و گلکلم، هویج، جو علوفه، گندم، گاو و گوسفند، علوفه صنعتی، ماهی منجمد، مرغ کامل ذبحشده، مرغ زنده، تخممرغ، عسل طبیعی، شیره خرما، سیمان سیاه، بلوک سبک بتنی، آبمیوه صادراتی، انواع شربت و نوشیدنی، انواع بستنی، شیرینی تَر، محصولات ساختهشده از ذرت و سیبزمینی مانند چیپس، هندوانه و خربزه، باقلای سبز، شلغم و چغندر، کدو، کاهو، فلفل و سیر
طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، ما در سال ۹۹ حدود ۱۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی به عراق داشتیم. بزرگترین پروژه تجاری ایران کشور عراق است.
خودمختاری استانها و وضع قوانین خودخواسته، نداشتن آگاهی از قوانین و بازار عراق، نبود امنیت در بخشهای مختلف کشور عراق، وجود فرق بین اقلیمهای عراق از مهمترین چالشهای صادرات به عراق هستند.
کالاهای حلال در عراق که بیشتر جمعیتش شیعه هستند بسیار طرفدار دارد. از طرفی آنها هنوز در حوزه مواد خوراکی فاصله زیادی تا خودکفایی دارند.
طبیتعا در این راه شما با مشکلاتی مواجه خواهید شد. بازاریابی مناسب و انتخاب بازار هدف مناسب برای صادرات کالا به عراق اولین غول سر راه شماست. در بازارهایی مثل کشورهای عربی فراهمکردن مشتریان جدید و اعتماد به واسطهگرها و مشتریان خارجی از دیگر چالشهای شما خواهد بود.
اخذ مجوز صادرات و گواهی مختلف مخصوصاً گواهی گمرکی در فرایند صادرات به عراق، فراهمکردن مسیر و ابزار حمل مناسب کالاها به عراق، دریافت پیشپرداخت و تأمین مالی مناسب صادرات ازطرف خریدارهای عراقی و وجود قوانین تجاری مختلف و متفاوت در اقلیم کردستان عراق بسته به نوع حکومت این کشور از دیگر مسائلی است که باید در نظر داشته باشید.