قوانین کار در آلمان برای مهاجرین
کشور آلمان همواره یکی از مقصد های مهم و نهایی برای مهاجرین ایرانی بوده است. هر ساله مهاجرین زیادی از اقصا نقاط جهان به کشور آلمان مهاجرت می کنند. مهاجرت به آلمان بنا به دلایل مختلفی صورت می گیرد ولی در بیشتر مواقع هدف مهاجرین کار در این کشور می باشد. اما اینکه شرایط کار در کشور آلمان چگونه است؟ و کار در کشور آلمان چه قوانینی دارد؟ موضوعی است که ما در این مقاله تحت عنوان قوانین کار در آلمان برای مهاجرین به آن پرداخته ایم پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.
چرا کشور آلمان بیشتر برای کار انتخاب می شود؟
قبل از اینکه به بررسی قوانین کار در آلمان برای مهاجران بپردازیم ابتدا به بررسی دلیل انتخاب این کشور برای کار می پردازیم. از جمله دلایلی که مردم بیشتر کشور آلمان را برای کار انتخاب میکنند می توانیم به:
راحتی اخذ ویزا، تنوع مشاغل و تخصص های مورد نیاز، امکان اخذ اقامت دائم آلمان، دستمزد خوب و حقوق بالا و سطح رفاه بالا اشاره کنیم.
بیشتر بدانید : برای اطلاع و اخذ ویزای تحصیلی آلمان کلیک کنید.
آیا در حال حاضر کشور آلمان نیروی کار مهاجر می پذیرد؟
با توجه به اینکه کشور آلمان از نظر اقتصاد در رتبه اول اروپا و رتبه چهارم جهان قرار دارد همواره نیاز به نیروی کار دارد و این نیاز کار در سال های ۲۰۲۱ و۲۰۲۲ و احتمالاً ۲۰۲۳ بیشتر می شود.
بیشترین نیاز مشاغل در کشور آلمان نیاز به مواردی مانند پرستاری و مراقبت، پزشکی و سلامت، بازاریابی و فروش ،علوم پایه و تحقیقات، مهندسی و فناوری اطلاعات می باشد.
قوانین کار در آلمان برای مهاجرین
اینکه شما مهاجر باشید و یا ملیت آلمانی داشته باشید در قوانین کار کشور آلمان تاثیری ندارد و قوانین کار در آلمان برای مهاجرین همان قوانین کلی برای خود آلمانی ها نیز می باشند که در ادامه این قوانین را با هم مرور می کنیم.
بر اساس قانون کار کشور آلمان ساعت کاری ۷ الی ۸ ساعت در روز ۳۶ الی ۴۰ ساعت در هفته که این ساعت تا ۴۸ ساعت مجاز می باشد است. شما می توانید در طول سال ۲۴ روز از تعطیلی استفاده کنید در بیشتر موارد شنبه و یکشنبه تعطیل می باشد
از دیگر قوانین کار در کشور آلمان برای مهاجرین مرخصی به دلیل بیماری است در صورتی که شخص مریض باشد و شرایط نامناسب جسمی و روحی داشته باشد تا شیش هفته با حقوق و بیمه می تواند مرخصی بگیرد و در صورت صلاحدید پزشک میتواند این مرخصی تمدید شود.
مرخصی برای زایمان در کشور آلمان ۶ هفته قبل از زایمان و ۸ هفته پس از زایمان می باشد. البته در این مدت حقوق و ییمه شما محفوظ است. از دیگر قوانین جالب قانون کار در آلمان مرخصی نگهداری فرزند می باشد که می تواند به سه سال مرخصی نیز برسد. این قانون جزء قوانین کار در آلمان برای مهاجرین نیز می باشد.
قانون مالیات کار در آلمان
شاید مهترین قسمت در قوانین کار در آلمان برای مهاجرین پرداخت مالیات باشد. باید بدانید که میزان مالیات کارگردان در آلمان با توجه به سطخ درآمد مشخص می گردد. افرادی که در سال تقریباً زیر ده هزار یورو درآمد دارند معاف از مالیات هستند.
قانون بیمه کار در آلمان به چه شکلی است؟
در کشور آلمان دو نوع بیمه وجود دارد که شامل بیمه دولتی و بیمه شخصی یا خصوصی می شود.
اگر درآمد شما کمتر از ۶۰,۷۵۰ یورو در سال یعنی ۵,۰۶۳ یورو در ماه باشد باید برای بیمه دولتی اقدام کنید که هزینه این بیمه تقریباً ۱۴ درصد حقوق شما می باشد. از این رقم نصف را کارفرما و نصف دیگر را شما پرداخت می کنید.
در غیر اینصورت باید بیمه نوع دوم که بیمه شخصی است را پرداخت کنید.
جالب است که بدانید بیشتر جمعیت آلمان بیمه دولتی دارند و این بیمه می تواند شامل مهاجرینی که اقامت دائم گرفته اند شود.
نتیجه گیری
باید بگوییم که کشور آلمان همواره نیاز شدیدی به نیروی کار داخلی و خارجی دارد به همین دلیل کار در این کشور می تواند برای خیلی ها در دسترس باشد. از ویژگی های کار در کشور آلمان می توان به دستمزد خوب، سطح رفاه بالا و تنوع کاری اشاره کرد. قوانین کار در این کشور برای مهاجرین همان قوانینی است که به صورت کلی برای همه کارگران و کارمندان لحاظ می شود. امیدواریم که با دانستن قوانین کار در این کشور برای مهاجرین بتوانید با شناخت خوب این قوانین کاری در خور و شایسته در کشور آلمان پیدا کنید.
بدون دیدگاه